#Visioneers see things differently 

Omdat we meer doen dan dromen van een betere wereld. 
We bedenken oplossingen om het zo te maken. 

Eén nieuw inzicht kan de wereld voor altijd veranderen. Bij VITO brengen we getalenteerde mensen van over de hele wereld samen om de duurzame transformatie van onze planeet, samenleving en economie te versnellen.

Hier wordt jouw werk deel van iets groters. 
Hier kan jouw visie de wereld veranderen.

PEOPLE - young collaboration diversity smile

Dit is VITO 

Bij VITO versnellen we de transitie naar een duurzamere planeet, samenleving en economie.

We onderzoeken en ontwikkelen technologische oplossingen en delen deze wereldwijd met bedrijven en overheden. Met een sterke focus op de grote uitdagingen van vandaag, zoals klimaatverandering, grondstoffenschaarste en een leefbaar milieu, kan jouw kennis een echte impact maken.

Excelleren door samenwerking

VITO is een sterk verbonden organisatie met duurzame partnerschappen. Een sterk netwerk is essentieel voor grootschalige transformatie. Een voorbeeld hiervan is EnergyVille. Dit samenwerkingsverband tussen VITO, KU Leuven, imec en UHasselt focust op duurzame energie en intelligente energiesystemen. Met toegang tot state-of-the-art labo's en inzichten, de expertise van meer dan 400 onderzoekers en een duidelijke visie op een betere toekomst - vind je hier misschien wel je plaats als visioneer. 

Vacatures in de kijker

Zie jij jezelf werken aan een wereld waarin duurzaamheid de norm is?

Je ziet het al. Bij VITO streven we naar een maatschappij waarin duurzaamheid de norm is. We werken daarvoor wereldwijd aan projecten die een impact hebben op de transitie naar een duurzame samenleving. Onze visioneers innoveren met technologische oplossingen en delen actief kennis met bedrijven en overheden. Wij zijn ook steeds op zoek naar management, laboranten, technici  en ondersteunend personeel

Wil jij mee het verschil maken? Solliciteer dan voor een van onze jobs.

VITO - people - international

VITO for internationals 

Zin om ons team in België te komen versterken? Ontdek de praktische aspecten en mogelijkheden voor internationale collega's. 

VITO - people - PhD, postdoc, scientist, student

Start je carrière als doctoraats- of postdoctoraal onderzoeker

Deel je visie en verwerf ons perspectief. Als doctoraats- of poctdoctoraatsonderzoeker bij VITO krijg je een stem in de wetenschap van morgen. 

VITO - people - woman, free, better world

Samen een betere wereld creëren

Ontmoet de mensen achter de projecten. Voel de energie die door het bedrijf stroomt. De visioneers van VITO kunnen niet wachten om jou daar te ontmoeten!

Onze bedrijfscultuur

Hoe het is om bij VITO te werken

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op via dit formulier en onze visioneers antwoorden je zo snel mogelijk.